top of page

Romanian Million 3

Updated: Dec 3, 2023





Romanian Million este un vis realzat .


Dupa 2 editii de succes se pare ca editia a III-a va fi cu siguranta un RECORD in ceea ce priveste, cel putin, numarul de participanti unici la acest eveniment.


Secretul succesul este perseverenta - daca acum cativa ani "un prieten" ne spunea direct in fata, dupa cateva beri la bord, ca degeaba organizam turnee si ca degeaba ne-am ales un business in care NU STIM altceva decat sa rake-uim jucatorii DACA nu investim in comunitate !


Am luat doar partea pozitiva din fraza lui, am ignorat arogantele, invidia si argumentele nefondate si ne-am propus sa facem ce el credea ca NU suntem in stare - un club de poker unde regulile de baza sa NU fie incalcate, unde turneele anuntate sa NU fie anulate, unde structurile sa NU fie schimbate pe parcursul unui eveniment, unde SUMA garantata sa fie achitata FARA restrictii si portite , unde Rake-ul este luat DOAR daca s-a depasit suma garantata. si unde jucatorii sunt recompensati cu rake back si tichete gratuite NU pusi sa plateasca in caz ca ceva nu iese conform asteptarilor.


Odata cu deschiderea Player`s Poker Club, target-ul a fost mereu Romanian Million si crearea unei Aplicatii ca GoPoker pentru a-i tine aproape pe cei care ne sunt alaturi si ne sustin.


Cine crede ca trebuie sa ai doar un club de poker pentru a anunta un garantat masiv - pentru ca oamenii sa stea la coada la Receptie, sa se incrie in turneu - GRESESTE ( ca dovada overlay-urile numeroase din acest an din multe cluburi de poker )


Orice proiect NOU, pentru a avea succes, are nevoie de timp, de credibilitate si de profesionalism.

NU poti mereu sa fi bun din prima la toate, nu poti fi profesionist DACA nu faci greseli, NU poti castiga DACA nu stii sa pierzi si nu poti ORGANIZA daca NU ai cu cine.


Echipa Players Poker Club - a inteles mesajul :

1 - S-au creat jucatori ( prin turnee Free-entry - pentru a crea baza de date)

2- S-au organizat turnee zilnice - in care castigatorii erau de acord ca parte din premiul lor sa fie primit in TICHETE ( la un eveniment major )

3- S-au creat parteneriate intre cluburi, din tara si strainatete pentru a face schimb de baze da date pe timpul evenimentelor majore

4- S-au creat parteneriate Online care sa dea posibilitatea jucatorilor sa se califice de acasa

5- S-au creat Aplicatii, care sa dea ceva in schimb comunitatii - atat informatii utile cat si rake back si tichete GRATUITE


DOAR cand matematica si probabilitatea au devenit POZITIVE - doar atunci a fost anuntata prima editie Romanian Million.


Succesul si rezultatele au depasit asteptarile ::





Anul acesta ne-am adaptat conditiilor economice actuale, si desi am dat un pas inapoi garantand DOAR 100.000 euro ( adica ne-am intins doar cat am considerat noi ca ne e plapuma ) - se pare ca STARTUL evenimentului ne-a dat toate calculele peste cap, facandu-ne mandri ca suntem Clujeni, ca lucram in Players si ca suntem cu adevarat o echipa unita si castigatoare, care a inceput cu DREPTUL editia a III-a.Romanian Million, un brand care va muri DOAR cand va muri si poker-ul in Romania !


STRUCTURA gandita de noi si batjocorita de multi a dat roade a treia oara

Este singurul turneul din Romania care da posibilitatea oricarui jucator de poker sa isi incerce sansa GRATUIT, cu 300 lei, cu 1500 lei si in Final cu 5500 lei.

Este singurul turneu care da posibilitatea tuturor sa joace alaturi de amatori si profesionisti si sa castige bani , parte din Prizepool si DACA nu ajung ITM ( prin calificari multiple in Day 2)

Este singurul turneu care da posibilitatea regularilor sa participe intr-o singura zi - intr-un turneu cu un Prizepool masiv ( aprox 200.000 euro ) si sa lupte pentru castigarea trofeului, fara prea mari cheltuieli de drum si cazare.


Cam asta e Romanian Million si echipa Player`s Poker Club se mandreste ca il poate gazdui in fiecare an, la sfarsit de Noiembrie


Speram ca in viitor, odata cu cresterea numarului de jucatori si cu o constanta legislativa sa va putem oferi multiple ocazii de a sarbatorii Pokerul la Cluj, la Player`s Poker Club.


Multumim echipei Player`s Poker Club care a lucrat 10 zile NON STOP si tutuor jucatorilor care ne-au sustinut in organizarea acestui eveniment.


Datorita voua, noi ne putem face treaba - si datorita voua si sprijinului acordat vom supravietui si ne vom sustine pentru a dezvolta Poker-ul in Romania !


Multumim pentru partcipare si va asteptam la Romanian Million 4 !




25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page