top of page

Despre Semenescu


Am auzit ca in lumea pokerului din Romania mie mi se spune “chisu-fishu”. Eu NU m-am suparat.


Mai ales ca la masa de poker ma simteam “ca pestele in apa”. Adevarul este ca toti cand incepem sa jucam poker, suntem “pesti”.


Unii sunt constienti si incearca sa invete, altii, chiar daca incearca sa invete raman tot asa si unii chiar se transforma si devin jucatori. Dar cei mai multi nu-si mai dau seama daca mai sunt sau nu pesti; pentru ca exista un peste in fiecare dintre noi cei care jucam poker. E ascuns undeva adanc si la cite un moment de neatentie, iese si musca.


In lumea nostra a cineastilor se spune ca cei care nu stiu sa faca filme se apuca de critica de film. Asa si cu pokeristii, aia care nu stiu, se apuca de organizat turnee.

Pe Semenescu il cunosc de ceva vreme. Inteleg ca e mai bun la crypto decat la poker. Cea mai mare performmanta a lui este ca a fost de fata cand a pierdut Caraba in fata lui Cody. Si se lauda ca nici nu e peste. Adica nici n-are cum sa fie daca te uiti bine la el. Sau poate totusi peste balon :)


Cred ca pentru ce am scris aici n-o sa-mi mai plateasca biletul de avion. Si mai am despre el. S-ar putea sa dorm la niste rude daca o tin tot asa :). Dar nu ma supar pentru ca NU e usor sa garantezi un Million in Romania.


La multi ani Dane !

612 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page